Je kinderen een hondenuitlaatservice laten beginnen

Kinderen die opgroeien met honden leren vaak al op jonge leeftijd precies hoe ze met honden om moeten gaan en hoe ze een hond of meerdere honden uit moeten laten. Wat een meerwaarde om dit allemaal zo te leren vanaf kinds af aan! Een soort Cesar Millan in een notendop. Helemaal leuk is als deze kinderen van hun hobby hun werk maken, en op gepaste leeftijd een hondenuitlaatservice starten. Dat is nog eens wat anders dan een krantenwijk nemen of vakkenvullen bij de lokale supermarkt!

Vaak zie je dat kinderen die hun geld gaan verdienen met het uitlaten van honden, dit doen omdat ze er goed in zijn en het leuk vinden om te doen. Ze houden ervan mensen te helpen hun nieuwe huisdieren in de familie op te nemen door hen met hun vaardigheden de basisbeginselen van de training bij te brengen. En ze willen graag veel tijd besteden aan het helpen van hun klanten, maar het houden van overzicht kan soms nog wat uitdagend zijn.

Gelukkig zijn kids van tegenwoordig vaardiger met computers dan de gemiddelde volwassene van boven de 30, en kunnen ze goed met software overweg. Met de juiste CRM software, zoals die van lime-technologies.nl, kunnen je kinderen hun klantenbeheer gemakkelijk regelen.

De kinderen zijn hun hondenuitlaatservice begonnen om tijd met lieve honden door te brengen en hun baasjes in hondentraining te ondersteunen, niet om tijd te besteden aan papierwerk of het plannen van afspraken. Met een client relationship management software-oplossing zoals die van lime-technologies.nl, kunnen je kinderen zich focussen op hun harige vrienden, en de tijd van administratie minimaliseren.

CRM voor klantenbeheer

Om de hondenuitlaatservice van je kinderen te doen slagen, is het allerbelangrijkst dat ze hun klanten tevreden houden. Ze moeten het overzicht houden van welke hond wanneer uitgelaten moet worden en welke hond een speciale gebruiksaanwijzing heeft. Telefoonnummers moeten zorgvuldig worden opgeslagen en aan de juiste eigenaren gekoppeld worden. Een softwareoplossing van lime-technologies.nl voor het beheer van hondentrainingen kan daarbij helpen.

Met een goeie software heb je in feite een personal assistant in handen. Kinderen hoeven alleen maar in te loggen en alle informatie is beschikbaar. Alle informatie over hun klanten bevindt zich in een gecentraliseerde database. Ze kunnen zelf zoveel informatie toevoegen als ze willen, zoals foto’s van de honden en specifieke notities over de klant of hun huisdier.

Boekingen en planning

Als je met vijf honden tegelijk aan de riem loopt, kan het nogal een gedoe zijn om een telefoontje van een klant aan te nemen. Je wil niet dat een potentiële klant die belt voor een afspraak vervolgens een andere hondentrainer contacteert omdat jij niet beschikbaar was.

Met behulp van een CRM van lime-technologies.nl hoeven je kinderen zich geen zorgen te maken over het missen van een telefoontje of het mogelijk verliezen van een klant. De software doet het werk voor hen op de momenten dat ze te druk zijn met school of honden uitlaten. De klanten kunnen op elk moment online een afspraak aanvragen. Een bijkomend voordeel is dat je kinderen ook niet bang hoeven te zijn dat ze per ongeluk een dubbele boeking aannemen; de software heeft alles onder controle.

Integraties

Naast het beheer van klanten en planning, zorgt CRM software er ook voor dat alle benodigde tools binnen handbereik zijn. Daarom zie je vaak integraties met andere handige bedrijven zoals MailChimp, QuickBooks, Payfirma en Stripe. Door deze integraties blijft een bedrijf soepel lopen.

mts_wordx